27 mei: jaarlijkse AMC loop

Wees welkom bij de POST ICU CHALLENGE sponsorloop op 27 mei
Deze ex-IC patiënten loop, georganiseerd vanuit de revalidatieafdeling van het AMC, wil aandacht vragen voor de problemen die veel IC patiënten na ontslag uit het ziekenhuis ondervinden, ook wel bekend als het Post Intensive Care Syndroom (PICS).

Op dit moment is er beperkte kennis over PICS en is er geen gestructureerde (revalidatie) zorg na ontslag van de IC en uit het ziekenhuis. Om dit probleem onder de aandacht te brengen organiseert de afdeling revalidatie binnen de AMC loop ‘The Post ICU Challenge’, een 5km (hard)loopwedstrijd met ex-IC patiënten. Iedere ex-IC patiënt wordt hierbij gekoppeld aan een fysiotherapeut, IC verpleegkundige, IC arts of partner/familielid/mantelzorger. De ex-IC patiënt wandelt of rent een paar meter en de gekoppelde fysiotherapeut, verpleegkundige, arts of familielid volbrengt de rest. Wilt u zondag 27 mei 2018 mee doen?

VOOR EX-IC-PATIËNTEN
De kosten voor inschrijving en het speciale Post-ICU challenge T-shirt zijn voor u gratis.
Mocht u als koppel gaan lopen met een familielid of mantelzorger, dan zijn de kosten voor uw koppelpartner € 10,- (dit zijn de inschrijfkosten voor de AMC loop).
Voor aanmelding: klik op onderstaande link

VOOR DE RENNERS:
De kosten voor inschrijving zijn 25,- (bestaande uit inschrijfgeld AMC loop en het speciale Post-ICU challenge T-shirt). Voor aanmelding kunt u zich inschrijven via deze link.

VOOR DE HELPERS:
De kosten voor inschrijving zijn 15,- (bestaande uit het speciale Post-ICU challenge T-shirt)
Voor aanmelding kunt u zich inschrijven via deze link.

Voor meer informatie mail ons via post-icu-challenge@amc.uva.nl


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*